Lid worden

Ben je geïnteresseerd en wil je lid worden van de Grayling Society Holland? Gebruik dan onderstaand formulier om je aan te melden. Vermeld bij ‘reactie’ dat je lid wilt worden, en vermeld ook je leeftijd of geboortedatum (i.v.m. het contributie bedrag). We nemen dan contact met je op, sturen je ons bankrekeningnummer en na overmaking van de contributie ontvang je de laatste Grayling Journal uit Engeland, onze ledenlijst en de laatste nieuwsbrief.

NB: Meld je als Nederlands lid niet direct aan bij de Grayling Society in Engeland!
De Nederlandse afdeling heeft een aparte lidmaatschapsregeling met ‘Engeland’, en het zou tot verwarring kunnen leiden als je je rechtstreeks in Engeland opgeeft.

De kosten voor het lidmaatschap zijn per jaar:

  • Gewoon lid: 38,- €
  • Junior lid (tot 16 jaar): 7,50 €
  • Senior lid (70+): 30,- €
  • Joint leden (*): 31,50 € (per persoon)

(*) joint leden zijn woonachtig op hetzelfde adres en ontvangen het blad en andere mailings maar één keer.

Leden ontvangen 4 x per jaar post uit Engeland, zie hieronder, en meerdere keren per jaar informatie en nieuwsbrieven van onze eigen Nederlandse afdeling. De meeste activiteiten staan alleen open voor leden, maar leden mogen wel een introducé mee nemen op b.v. de vliegbinddag of de jaarlijkse meeting.

publicaties

Als lid krijg je elk jaar van de Grayling Society UK 3 x de Grayling Journal en 1 x de Grayling news. En van ons meerdere nieuwsbrieven en verslagen.

Contributie: graag zelf voor het einde van het jaar overmaken. We sturen éénmaal een betalingsherinnering.

Afmelden: Wil je het lidmaatschap stoppen, laat ons dat dan voor het eind van het jaar weten. Dat kan middels het contactformulier.